Site.
Home
Reactiebox Tip

Verhalen.
Karper Spullen
Mijn vissers ziel
A Sabbatical year
Een Wetenschappelijk Bewezen Feit.
Karper malaise tot polonaise
1e Sessie op mijn thuiswater
Het Pinksterweekend
Hallo ik wil mij even voorstellen
Vakantie 2000
Mijn spiegel
Een onverwachte opgedwongen stek
Memoires of a carpfisher
Frankrijk.
Belofte maakt schuld
Onze vistrip in mei '98 naar Frankrijk
Vissen op Lac du Der
De French Connection
Lac de la Mouche
Techniek.
Wondermiddel of toeval?
Over hair en riglengtes
Penvissen op karper
De behandeling van een karper
Line Aligner
Gedrag & Aasgedrag
Voer attributen
Doe eens iets anders!
Uitleg rigs
Stiff rigs
Aas.
Overeenkomsten tussen mengvoer en boilie.
Aas
Boilie-recepten
Bereiding van boilies en Recepten
Boilieingrediënten
Biologie.
Karperziekte
Hallo even voorstellen mijn naam is Peter alias AL BUNDY op icq en ik wil via deze weg proberen een eind te maken aan wat men noemt “ droomwateren”.
Zoals de titel al doet vermoeden ben ik een week in weddermeer geweest.
Het blijkt namelijk tegenwoordig in de mode te zijn om mensen met verkeerde voorwendsels te lokken naar wateren die gouden vangsten beloven en in werkelijkheid zeer tegenvallen.
Ik persoonlijk vind dat hier maar eens een eind aan moet komen .
Een goed voorbeeld is Villapark Weddermeer het zgn “KARPERMEKKA VAN NEDERLAND”.

Wat mij zeer stoort is dat er op dergelijke lokaties helemaal geen goede begleiding is betreffende informatie over het water , visbestand ed.
Een voorbeeld is : Weddermeer achter de villa’s loopt wel water maar er is echter geen controle op wie wat vangt en wie met hoeveel hengels vist of hoe de vis wordt behandeld na de vangst.(een mooie heer deze visstand beheerder aldaar ).

En over het MEER zullen we maar zwijgen dat erbij hoort het kost je nl fl 7,50 per dag om er te mogen vissen en als je van goede runs van brasems houdt is dit een echte aanrader, en je spullen op de lokatie krijgen ? geen probleem als de beheerder tijd en zin heeft brengt hij je wel met zn golfkarretje.

Maar kortom gezegd een ware tegenvaller al met al de vissen aldaar zijn zwaar beschadigd (gescheurde lippen enz) met dank aan de “ echte vissers “ die schijnbaar niet het geduld kunnen opbrengen , en achter de villa’s vissen ? niet echt de moeite waard sessies van 24 uur worden vaker niet beloond met een vangst dan wel beloond en er wordt ook geroeid en gezwommen aldaar hoewel mij per mail verteld werd dat dit niet toegestaan is temminste niet achter de villa”s.

En voordat ik het vergeet te vertellen de prijzen voor vis artikelen aldaar zijn afkomstig uit HOLLYWOOD bv een kg boilies voor de magere prijs van fl 19,75.
Kortom het stoort mij behoorlijk dat mensen op deze manier profijt maken en er niet gedacht wordt aan de mensen die serieus bezig zijn met hun hobby.

En wat de vissen aldaar betreft jammer maar deze horen niet thuis op dat water ze hebben meer te lijden dan goed is voor hen.

Nou voor zover mijn kort verhaal en o ja HOGEBOOM RECREATIE BEDANKT !!!! NOOIT MEER ZIEN JULLIE MIJ OP EEN VAN JULLIE PARKEN STELLETJE OPLICHTERS!!!!!! .

Groetjes collega’s en tight lines !!! PETER.