spelletjes
tv spelletjes.nl
spelletjes weblog
speel spelletjes
gratis wereld
vakantie travel
lastminutes boeken
Noord Nederlandse Hengelsportbeurs.

De Noord Nederlandse Hengelsport gaat een groot spektakel worden met natuurlijk de allernieuwste producten voor 2003 en daarnaast vele spectaculaire aanbiedingen! Deze beurs biedt een totaal pakket, voor zowel de recreatieve visser als sportvisser! Vele bekende winkeliers nemen weer deel aan deze beurs; zoals Raven fishing en outdoor, Titus Blom, Van der Kolk hengelsport, Cees Bisschop, Kuperus hengelsport, Bob's hengelsport enz.Daarnaast treft u op deze beurs diverse gespecialiseerde groothandels die de allernieuwste collecties voor 2003 presenteren m.b.t. witvissen, zeevissen, vliegvissen, karpervissen, snoeken, kunstaas etc. Op de diverse stands o.a Maver en Milo kunnen de witvissers de nieuwste hengels en klein materiaal zien. De nieuwste type tenten en bellyboten zijn ook verkrijgbaar.

De firma Multi-smoke presenteert de allernieuwste rookovens. Dus voor elke visliefhebber wat wils! Diverse lezingen worden gegeven door Jouke Jansma en Dick Langhenkel over Karperpenvissen, vissen met shads, roofvissen, plugvissen en vliegvissen. Voor meer informatie kunt u de rubriek lezingen/activiteiten aanklikken. Wim Fuller en Erik Hoving van het Nederlandse WK jeugdteam zullen vertegenwoordigd zijn op de stand van Prinz Royal.

Verder worden er vele demonstraties gegeven zoals vliegbinden, werpdemonstraties en onderlijnen maken waarbij u en uw kinderen zelf ook kunnen meedoen. De voor de hengelsport zeer belangrijke verenigingen en studiegroepen zoals de Snoekstudiegroep, de Karperstudiegroep, de Nederlandse Vliegvis-vereniging en Federatie Groningen Drenthe zullen zeker niet ontbreken! Op deze beurs zijn diverse boten en accessoires te koop!

De Hengelsportfederatie Groningen Drenthe verzorgt tijdens de beurs een Jeugdplein, waar de kinderen onder begeleiding van de jeugdcommissie een tuigje kunnen maken, die ze mee naar huis mogen nemen. Harris Huizingh zal beide dagen een uurtje op het jeugdplein van de Federatie aanwezig zijn. Op zondag is ook Rob Kuil op het plein. Rob zit in het NVVS-team dat Nederland vertegenwoordigt bij de Europese Kampioenschappen op 12 en 13 juli 2003 in Vries. De federatie probeert ook dhr. Ed Stoop van Vis-TV naar Groningen te halen.

Meer informatie over deze beurs kunt u vinden op onze website, www.hengelsportbeurzen.nl