spelletjes
tv spelletjes.nl
spelletjes weblog
speel spelletjes
gratis wereld
vakantie travel
lastminutes boeken
Productinfo.
"Tegen de stroom in"

Tegen De Stroom In is het vervolg op Karperblues, Alijns debuut en inmiddels een fel begeerd en klassiek geworden collectors item. Geen enkele andere schrijver in dit genre weet zo virtuoos te freewheelen tussen karpervissen, poëzie en humor. Hij stoeit op sublieme wijze met woorden, schept een taal die tegelijk streelt en bijt, hoopt en schreit. Je doet schaterlachen ook. Zijn vissersverhalen lezen als verleidelijke diepblauwe ogen waarin men zich met plezier laat onderdompelen.

Op de koop toe zien we opnieuw een allerindrukwekkendste reeks superkarpers de revue passeren. Alijn strooit tussen de lijnen door met tal van tips en wetenswaardigheden die elke karpervisser zullen weten te boeien en vooruit helpen in zijn eigen zoektocht naar de karper, de meest fantastische zoetwatervis onzer contreien.

Tegen De Stroom In gaat in première op zaterdag 2 en zondag 3 februari op beurs Carp 2002 in Zwolle en gesigneerd door Alijn himself. Vanaf maart 2002 ook in de betere hengelsportwinkel en op alle Belgische beurzen, meetings en open-deur-dagen.

Het boek kan ook bekomen worden via bestelling.

-Voor Nederland: stort 40 euro + 4 euro verzendingskosten op rek nr 1507 94332 (Rabobank, tav A.A. Degen Holding Ned) (duidelijk je naam en adres vermelden!)

-Voor België: stort 40 euro + 4 euro verzendingskosten op rek nr 310-1600251 31 (BBL, tav A.A. Degen Holding Ned) (duidelijk je naam en adres vermelden!)

voor meer info: (tel: 0031 6 53828280)