Karpervissen in Nederland, welkom bij de The Dutch Carp Club.


spelletjes
tv spelletjes.nl
spelletjes weblog
speel spelletjes
gratis wereld
vakantie travel
lastminutes boeken


Uitslag stelling van week 45

Je kunt altijd reageren op een stelling. Klik hier voor een reactieformulier.

De stelling was:

Is het gebruik van flavour in de boilies nuttig of is het overbodig?

De uitslag van de stelling is:

Nuttig
Overbodig
Dat ligt aan de situatie
23%
16%
61%

Reacties:

Gijs Spee
Keuze: ligt aan de situatie

Bij zwaar gedreseerd water naar mijn mening geen flavours. Maagelijk water ook geen flavours [tegengaan optreden dresuur].
Normaal karperwater wel flavours vangt vaak het best.

Marcel Bos
Keuze: ligt aan de situatie

Ik vis s,winters vaak met geflavourde bollie,s,en dan ook nog zelf gemaakte waarom? De ready mades vindt ik vaak te hard en de water temperatuur is laag dus van enig geurspoor is volgens mij geen sprake,en met je eigen gemaakte bollie's heb je dit allemaal zelf in de hand. Goede winterflavours nog altijd die good old scopex en tutti fruttie .Vis in de warmere maanden wel met ready made's ,maar nu zoveel karperboys hun kampement voor een weekend of langer opslaan ,heb ik me helemaal op het drijvend vissen gestort met hondebrokken en broodkorsten en daarbij komt geen flavour aan te pas en de vangsten zijn gewoon veel beter als al die in hun tent liggende karperkillers.

Lac

Herman Smit
Keuze: nuttig

Ik vind flavour in de boillies best wel nuttig , omdat je dan de vissen toch iets eerder attent kunt maken op jouw boillies, en als je een tijdje op een goede manier voert,creer je toch een bijna natuurlijke situatie,waardoor jouw voer op een gegeven moment op natuurlijk voedsel gaat lijken voor de vis.(de z,g Luc de Baets manier.)

Met vriendelijke groeten Herman Smit .
hsmit@home.nl


Auke Noppe
Keuze: nuttig

Ik vind het gebruiken van flavour boillies nuttig want je hoeft veel minder te voeren.


Richard CCL
Keuze: overbodig

Ik heb nog nooit een verschil tussen wel en niet flavouren kunnen vinden. Flavour is ook duur, dat geld kun je dan beter in je ingredienten stoppen.


Niels Kleijn
Keuze: overbodig

Na experimenteren merkte ik geen verschil


MIchael Melis
Keuze: overbodig

Ze zijn duur , en er zijn zat andere middelen om een geurtje aan de boilie tegeven. Vooral op wareren waar enigsinds dresuur is, is het al hellemaal uit tenboze.


Roger Feijen
Keuze: ligt aan de situatie

Afhankelijk van de activiteit, en het wel of niet voorvoeren. wel voorgevoerd, dan totaal overbodig, niet voorgevoerd dan kan het nuttig zijn mits je een neutraal ruikende boilie gebruikt.Copyright The Dutch Carp Club