Karpervissen in Nederland, welkom bij de The Dutch Carp Club.


spelletjes
tv spelletjes.nl
spelletjes weblog
speel spelletjes
gratis wereld
vakantie travel
lastminutes boeken

Uitslag stelling van de maand September.

Je kunt altijd reageren op een stelling. Klik hier voor een reactieformulier.

 
De stelling was:

"Er moet een speciale landelijke vergunning komen voor het vissen met 3 hengels."

Bent u het wel of niet met deze stelling eens?

Wel.
Niet.

77%

23%

Reacties:

Frank Avezaat

Wel,

Omdat je met een 3e hengel je vangkansen aanzienlijk kan vergroten. Ik vis tegenwoordig ALTIJD met een 3e hengel op de rodpod en ook bij wateren waar veel controle is maar vaak mag je hem laten liggen... het belangrijkste is meestal dat je stek goed opgeruimd is en dat het geen vuilnisbelt is... zorg daar in het vervolg voor en je hebt vaak geen controle op de 3e hengel.

Tight Lines

John

Niet,

ik vind dat twee hengels meer dan genoeg is als je met 3 of 4 hengels vist heb je ook te maken met het in beslag nemen van een groot gedeelte van het water en ik ben van mening dat iedereen evenveel recht heeft op water en vooral wij karper vissers nemen nogal wat ruimte in omdat we vaak al met meerdere personen zijn dat het echt te gortig wordt met nog meer hengels groetjes mussie

Wessel Both

Wel,

omdat er in alle landen met 3 hengels gevist wordt. Waarom dan niet hier in ons zo tolerante landje. Die gasten van de regering vinden dat de vissen anders teveel belast worden omdat ze denken dat meer hengels automatisch meer vis betekent. Als die gasten nu eens zelf gingen vissen zouden ze binnen een korte tijd de 3-hengel vergunning verstrekken. En er hoeft niet eens een landelijke vergunning te komen> gewoon 2 soorten sportvisakte met 2 en 3 hengels. Dan gewoon die 3hengelakte een paar tientjes duurder. Nou dit was t zo een beetje. Veel succes en ik hoop dat er z'n vergunning komt.

de mzzl hier uit brabant,

Wessel both

Donald

Wel,

daar ben ik het helemaal mee eens, maar daar moet wel tegenover staan dat als je met een 4 hengel vist gelijk een bekeuring van een rug aan je broek heb hangen. Anders is het eind zoek aan gaan ze met 4 hengels vissen

Koerts

Wel,

Je kunt dan rustig met 3 hengels vissen eindelijk, je betaald wel iets meer maar dat heb ik er wel voor over.

Dennis

Niet,

omdat ik vind dat 2 hengels wel zat zijn.Nu gebeurt het zelfs al af en toe dat je op al de 2e hengels gelijk beetkrijgt.... Laat staan met 3 (:-S). Lijkt me niet echt handig. Van mij zou het wel mogen komen, voor de gene die dat zo graag willen.Die moeten het dan maar zelf weten.

Groetjes van Karpervisser Dennis

Ron

Wel,

Wat al veel eerder gezegd is, alle systemen op 3 hengels zijn afgestemd. Het moet alleen niet meteen veel duurder zijn, de regering in dit regeltjesland steekt al genoeg in zijn zakken! En laten we het dan allemaal wel netjes houden aan de waterkant.

Ben

Niet,

Als er 3 toegestaan worden, zeurt men alweer om er 4 te mogen gebruiken, ik denk dat een mens nooit tevreden is

groetjes van Ben

Rob

Niet,

Omdat karper vissen met twee hengels al genoeg moet zijn, als je ze met twee hengels niet kan vangen dan lukt dat met drie ook niet.

Henry

Niet,

Ik vis regelmatig op karper, en doe dit met twee hengels. Stel je gaat er alleen op uit en je krijgt beet op beide hengels, dan heb je je handen al vol. Ik zie het al helemaal voor me met drie hengels. Technisch bijna of helemaal niet mogelijk.

Lijkt mij tenminste. Henry

Copyright The Dutch Carp Club